Gör skäl för din tomteluva – fem roliga julklappstips som inte kostar skjortan
PUBLICERAD 6/12/2023

Gör skäl för din tomteluva – fem roliga julklappstips som inte kostar skjortan

Inspiration Att hitta på kul klappar kan ge stressmage åt vem som helst. Speciellt om de inte ska gräva ett avgrundsdjupt hål i plånboken. Men lugn i stormen, Våra Hem har satt sig på tänkarmössan och gjort jobbet åt dig. Med detta under granen gör du succé på julafton!

Text: Christian Körner

Juletider är bråda tider. Det är mycket som ska fixas och dygnet har bara 24 timmar. Och det allra värsta är förstås att lista ut vilka klappar man ska köpa utan att behöva ränna på stan i evigheter och gå i bankrutt.

Så sätt dig framför datorn och hala fram kontokortet. Men skynda att fynda. Många är ute i samma ärende och paketen måste ju hinna fram. Det här är redaktionens fiffigaste förslag:

Bubbelälskarens bästa vän

Känner du någon som gillar att njuta av champagne men drar sig för att öppna en hel flaska för att bara ta ett glas? Då är den här smarta korken för att behålla bubblorna ett måste. Elegant design i borstat stål som funkar även på andra pavor. Dessutom är julklappen betydligt billigare än den ser ut. Faktum är att den går loss på blygsamma 85 kronor.

 

Bild från SmartaSaker.

Sätt färg på toaletten

Vem i hela friden vill inte att muggens kranvatten ska skimra i härlig kulör? För ynka 99 spänn gör du drömmen sann. Den här LED-belysningen skiftar nämligen från blått till grönt till rött efter temperatur. Starkt stämningshöjande sken och hyggligt enkel att installera. Drivs av en vattenturbin och kräver därför inget batteri.

Bild från SmartaSaker.

 

Sälkompis till soffpotatisen

Alla som gillar att slappa framför TV:n behöver en säl att gosa med. Därför är den knubbiga kudden en perfekt julklapp. Gör sig lika bra i soffan som på Instagram och ger mycket pang för pengen. Även om den ligger i det övre prissegmentet i sammanhanget. Kostnaden för sälen är facila 399 pix.

Bild från Coolstuff.

 

Partyspel är aldrig fel

Att roasta är roligt. Även på amatörnivå. Och det är precis vad man kan göra med det här spelet där alla får sin släng av sleven. Så liva upp stämningen med gamla minnen och pinsamma ögonblick på nästa fest. Varför inte ta ett första parti med vännerna redan på juldagen? ROAST kan du beställa för en spottstyver, 139 riksdaler närmare bestämt. Som bonus är korten tryckta på miljömärkt papper. Mycket nöje med gott samvete alltså.

Bild från nätet.

Våra Hems favorit: Presentkort på en helkväll med dig själv

Det här är förstås det enklaste av allt. Och definitivt det roligaste. Det är dock något av en julklapparnas dark horse – eftersom mottagaren av gåvan givetvis får bestämma vad ni ska göra kan notan bli svettig. Så detta trumfkort spelar du bara med någon du verkligen tycker om. Men YOLO för tusan!

 

Kan bli dyrt. Kommer bli kul.

Mer om Inspiration
Så gick jag ner 15 kilo och byggde muskler samtidigt
Så gick jag ner 15 kilo och byggde muskler samtidigt
Inspiration

Är du man över 40 vill tappa vikt samtidigt som du ökar i styrka? Utan att tvingas ge upp allt som är gott och dessutom kunna ta ett par öl …

Kyckling med quinoasallad och avokado – kanonkäk efter gymmet!
Kyckling med quinoasallad och avokado – kanonkäk efter gymmet!
Inspiration

Du har redan insett att det är dags att börja styrketräna nu när du glidit in i medelåldern. Och det är ju steg 1. Men för att få optimal utväxling …

Våra Hems styrkeprogram för nybörjande män i medelåldern!
Våra Hems styrkeprogram för nybörjande män i medelåldern!
Inspiration

Så. Det har blivit dags för dig att börja lyfta skrot. Det är ju därför du läser det här. Redaktionen har tagit fram ett program som är perfekt för dig …