My Beat – mobiloperatören som gillar att prata med sina kunder
PUBLICERAD 12/10/2023

My Beat – mobiloperatören som gillar att prata med sina kunder

Inspiration Det finns många mobiloperatörer att välja bland. Men väldigt få som fokuserar på dig som är lite mer mogen, som uppskattar personlig service och som kanske känner osäkerhet kring allt det digitala. Och varför ska man behöva välja mellan ett bra pris och möjligheten att ringa sin mobiloperatör för att ställa frågor?

Hos My Beat är du välkommen som du är. Och ålder är inget hinder, tvärt om. Därför får du din ålder i rabatt de två första månaderna när du byter till något av våra abonnemang.

Våra hjärtan klappar för enkla och prisvärda mobilabonnemang. Samtidigt vill vi ge våra kunder den bästa upplevelsen med personlig kundtjänst som är lätt att nå. Hos oss finns det inga dumma frågor.

Att byta till ett mobilabonnemang hos My Beat är ett tryggt och enkelt val. Vi hanterar flytten av ditt ordinarie telefonnummer så allt du behöver göra som kund är att sätta i SIM-kortet du får från oss. Ditt gamla abonnemang fungerar som vanligt fram till att abonnemanget hos oss aktiveras.

Är du en av många som känner oro för bedrägerier på nätet eller att dina uppgifter ska hamna i orätta händer? För dig erbjuder vi ett av marknadens bästa och mest populära skydd, F-Secure. Det skyddar din telefon och dator från virus, förhindrar identitetsstöld på nätet och meddelar dig om en butik på nätet innebär någon säkerhetsrisk.

Med ett mobilabonnemang hos My Beat kan du känna dig trygg med att det alltid finns någon nära till hands för frågor. Våra abonnemang har inga bindningstider eller dolda avgifter utan du stannar så länge du är nöjd med vår tjänst och vår service.

Prata med oss på vår bemannade kundtjänst 019-55 55 500 eller läs mer om våra tjänster på vår hemsida här

Vi ser fram emot att höra av dig.

Välkommen till ett tryggare och enklare mobilabonnemang! 

Mer om Inspiration
Så gick jag ner 15 kilo och byggde muskler samtidigt
Så gick jag ner 15 kilo och byggde muskler samtidigt
Inspiration

Är du man över 40 vill tappa vikt samtidigt som du ökar i styrka? Utan att tvingas ge upp allt som är gott och dessutom kunna ta ett par öl …

Kyckling med quinoasallad och avokado – kanonkäk efter gymmet!
Kyckling med quinoasallad och avokado – kanonkäk efter gymmet!
Inspiration

Du har redan insett att det är dags att börja styrketräna nu när du glidit in i medelåldern. Och det är ju steg 1. Men för att få optimal utväxling …

Våra Hems styrkeprogram för nybörjande män i medelåldern!
Våra Hems styrkeprogram för nybörjande män i medelåldern!
Inspiration

Så. Det har blivit dags för dig att börja lyfta skrot. Det är ju därför du läser det här. Redaktionen har tagit fram ett program som är perfekt för dig …