Spara pengar på nätköpet – jaga rabattkoder
PUBLICERAD 31/3/2021

Spara pengar på nätköpet – jaga rabattkoder

Inspiration När du handlar online finns det enkla pengar att tjäna. Med de här simpla knepen behöver du inte betala en spänn i onödan.

1.Scanna rabattkodssajter

Gör inte jobbet någon annan redan gjort. Kolla sajterna som specialiserat sig på rabattkoder. Alla har inte allt så det är värt att att spana in flera. Bra sidor är Kampanj.com, Tripplo, Aftonbladet Rabattkoder och Gratislandet.

2. Tacka ja till nyhetsbrev

Mängder av sajter erbjuder sköna rabatter - bara du tackar ja till att prenumera på deras nyhetsbrev. Och varför inte spara in 5-25 procent på nätfyndet eller slippa betala frakten? Det fina i kråksången är att du inte ens behöver stanna som prenumerant när du fått din rabattkod. Även om du kan missa nya erbjudanden om du kliver av.

3. Kamma hem "ny-kund-rabatten"

När du surfar in på en onlinebutik är det vanligt att du blir erbjuden rabatt – så länge det handlar  om ditt första köp. Nya kunder får nämligen ofta dra av en viss procent. Rabattkoderna brukar du hitta direkt på företagets hemsida eller rabattkodssajterna.

4. Bli medlem i kundklubbarna

Vill du vara säker på att få varenda erbjudande i mailkorgen ska du gå med i nätbutikernas kundklubbar. Många skickar erbjudanden dagligdags och ofta samlar du poäng vid köp som ger ytterligare rabatter om du väljer att slå till på något nytt i framtiden.

5. Om det inte finns några rabattkoder då?

Alla butiker erbjuder inte rabattkoder. Men om knepen ovan inte funkar finns det ett sista halmstrå att hoppas på. Kolla om företaget är cashback-anslutet. Med lite flyt kan du då få "återbäring" på köpet istället.

 

Källa: Pengar.se

Mer om Inspiration
Så gick jag ner 15 kilo och byggde muskler samtidigt
Så gick jag ner 15 kilo och byggde muskler samtidigt
Inspiration

Är du man över 40 vill tappa vikt samtidigt som du ökar i styrka? Utan att tvingas ge upp allt som är gott och dessutom kunna ta ett par öl …

Kyckling med quinoasallad och avokado – kanonkäk efter gymmet!
Kyckling med quinoasallad och avokado – kanonkäk efter gymmet!
Inspiration

Du har redan insett att det är dags att börja styrketräna nu när du glidit in i medelåldern. Och det är ju steg 1. Men för att få optimal utväxling …

Våra Hems styrkeprogram för nybörjande män i medelåldern!
Våra Hems styrkeprogram för nybörjande män i medelåldern!
Inspiration

Så. Det har blivit dags för dig att börja lyfta skrot. Det är ju därför du läser det här. Redaktionen har tagit fram ett program som är perfekt för dig …