Så får du ordning på din ekonomi
PUBLICERAD 12/1/2023

Så får du ordning på din ekonomi

Ekonomi Olika appar för olika räkningar. En app för att läsa informationsbrev, en annan för att ha koll på banksaldot… Känner du igen dig? I appen Billo finns allt samlat – helt gratis!

Tillhör du dem som tycker att det är rörigt med många appar och som värdesätter att ha flera saker under samma tak? Kanske använder du dig av Kivra som digital brevlåda i dagsläget men funderar på om det finns en bredare lösning? Svaret är enkelt – det gör det! Appen Billo är helt gratis att ladda ned och innehåller så mycket mer än Kivra. 

Digital adress med allt viktigt samlat

Hos Billo får du en digital adress, hit samlas räkningar, myndighetspost och brev från försäkringsbolaget. All post samlas hos Billo som dessutom är synkad med Klarna vilket innebär att dina Klarnafakturor syns, och kan betalas i appen. Med Billo blir det lättare att hålla ordning på allt det där viktiga, och att inte missa angelägna brev, räkningar och besked av olika slag.

Ordning och reda med Billo

Betalning med Billo är smidigt och enkelt, appen hjälper dig att hålla ordning på dina papper, hitta rätt dokument och påminna dig när det är dags att betala en räkning. Hejdå till glömda räkningar och försvunna brev!
 

Kostnad = noll

Att ladda ner appen och att använda sig av den kostar ingenting. För att snabba på digitaliseringen av post har Billo valt att inte ta något betalt för att öppna, skanna och presentera pdf:er i appen. Pappret som blir över säljs till pappersindustrin till produktion av ekofiber.
Om du har Kivra idag och vill byta till Billo behöver du bara ladda ner appen så börjar myndighetspost komma till Billo i stället. Det är dags att rensa telefonen från onödiga appar och installera den viktigaste appen som rymmer det mest väsentliga – ladda ner Billo gratis redan idag!

 

Mer om Ekonomi
Inflationen sjunker – detta händer med styrränta och dina banklån
Inflationen sjunker – detta händer med styrränta och dina banklån
Ekonomi

Dagens positiva besked om lägre inflation gynnar de svenska hushållen och sätter press på Riksbanken att även sänka styrräntan. Men det är för tidigt att blåsa ”faran över”, dina banklån …

Så fixar du fattiga januari
Så fixar du fattiga januari
Ekonomi

Efter jul och nyår är det många som har svårt att få pengarna att räcka till den 25:e. Följ Våra Hems råd och klara ekonomin under årets värsta månad.

Fynda på Black Friday – spara pengar och undvik att bli lurad
Fynda på Black Friday – spara pengar och undvik att bli lurad
Ekonomi

Det är lätt att bli fartblind när årets stora rea sätter igång. Black Friday och Black Week erbjuder unika fynd men också risk för att bli lurad. Läs vår guide …