Fixa ditt eget hemmaspa!
PUBLICERAD 1/3/2021

Fixa ditt eget hemmaspa!

Bygg & renovera För dig som tröttnat på ditt trista badrum och alltid drömt om ett eget spa har vi glädjande besked. Nu är det nämligen både plättlätt och relativt billigt att göra slag i saken. Här är fyra tips för skön hemmalyx.

1. Slå till på en dusch med duschpanel

Duschpanelens massagefunktioner ger finhotellskänsla trots att du befinner dig i hemmets lugna vrå. En duschpanel blir din från 4000 kronor och uppåt. Plus installation då.

2. In med ett massagebadkar

Inget hemmaspa värt namnet är komplett utan ett massagebad. Inte ditt heller. Unna dig en kompaktvariant men se ändå till att det har plats för två. Priserna på massagebadkar startar runt 10000 kronor och installation tillkommer.

3. Skaffa bastu

Moderna basturum kräver minimalt utrymme. De minsta är för två personer och inte kostar de skjortan heller. Priserna börjar från 20 000 kronor och vill du vara extra ekonomisk väljer du en IR-bastu. De drar mindre el och går att koppla till en vanlig stickkontakt.

4. Glöm inte relaxavdelningen

Ett viloutrymme är ett måste i ditt hemmaspa. Satsa på på klassiska rottingfåtöljer eller varför inte trä. Det senare funkar också fint bara du sköter om dem. En bänk för handdukar, aromer och andra tillbehör är också bra.

5. Om platsen tryter

Är ditt vanliga badrum för litet - satsa på ett spa i källaren istället. Var du än placerar det kommer du göra grannarna gröna av avundsjuka.

 

Källa: Din Byggare

 

 

Mer om Bygg & renovera
Häng upp tavlorna rakt och snyggt – så här lyckas du
Häng upp tavlorna rakt och snyggt – så här lyckas du
Bygg & renovera

Ser din vägg med tavlor alldeles hopplös ut? Det går att fixa med några enkla stilregler som hjälper dig att hitta rätt harmoni. Och sen behövs bra verktyg, förstås!

Skaffa rätt mätverktyg – tumstock, linjal, vinkelhake och lasermått
Skaffa rätt mätverktyg – tumstock, linjal, vinkelhake och lasermått
Bygg & renovera

Oavsett vilka projekt du startar i hemmet så krävs mätverktyg. I den här guiden ska vi tipsa om vad som behövs och hur du använder verktygen. Bäst av allt – …

Måla perfekt med pensel – verktyg, teknik och knep för att lyckas
Måla perfekt med pensel – verktyg, teknik och knep för att lyckas
Bygg & renovera

Det är kul att måla och ännu roligare när resultatet blir riktigt bra. Men det är lätt att göra fel och här får du värdefulla tips för att kunna lyckas …