En app är bättre än flera
PUBLICERAD 31/1/2023

En app är bättre än flera

Ekonomi Det fanns en gång en app där man kunde betala sina räkningar. Och en annan där man kunde stämma av sitt banksaldo. Och ytterligare en för att ta emot försäkringsbrev. Men så kom Billo – appen där alla viktigheter finns samlade!

Att gå in i olika appar och framför allt att komma ihåg att hålla koll på vilken app som innehåller vad kan vara besvärligt för många. Det är lätt hänt att räkningar och post missas eller upptäcks för sent. Därför är vi glada att kunna presentera Billo – en app där du får en digital adress som tar emot räkningar, myndighetspost och brev från försäkringsbolaget. Nu blir det enklare att hålla ordning på brev, räkningar och besked eftersom allt finns samlat i en och samma app.

Synkad med Klarna

I Billo-appen kan du synka med bolag som Klarna och samla alla dina betalningar och dokument på ett ställe. Dessutom får du hjälp att hålla ordning på dina dokument, och appen har en påminnelsefunktion för att säkerställa att du inte missar att läsa brev och betala dina räkningar i tid.

Enkelt att byta från Kivra till Billo

Det är lätt att förstå att ett byte från Kivra, som många använder sig av idag, till Billo är en framgångssaga. Hos Billo finns allt samlat till skillnad från Kivra som bara har en del av de funktioner Billo har. Dessutom är allt gratis hos Billo – vi tar inget betalt för att öppna, skanna och presentera pdf:er i appen – något som Kivra tar 29 kronor per månad för. För att byta till oss – ladda bara ner appen så börjar myndighetsposten komma till Billo i stället. Byt ut flera appar mot en – ladda ner Billo gratis redan idag!

 

Mer om Ekonomi
Inflationen sjunker – detta händer med styrränta och dina banklån
Inflationen sjunker – detta händer med styrränta och dina banklån
Ekonomi

Dagens positiva besked om lägre inflation gynnar de svenska hushållen och sätter press på Riksbanken att även sänka styrräntan. Men det är för tidigt att blåsa ”faran över”, dina banklån …

Så fixar du fattiga januari
Så fixar du fattiga januari
Ekonomi

Efter jul och nyår är det många som har svårt att få pengarna att räcka till den 25:e. Följ Våra Hems råd och klara ekonomin under årets värsta månad.

Fynda på Black Friday – spara pengar och undvik att bli lurad
Fynda på Black Friday – spara pengar och undvik att bli lurad
Ekonomi

Det är lätt att bli fartblind när årets stora rea sätter igång. Black Friday och Black Week erbjuder unika fynd men också risk för att bli lurad. Läs vår guide …