Dela dina bästa stunder
PUBLICERAD 1/12/2021

Dela dina bästa stunder

Inspiration Är du en av dem som främst använder mobilen när du tar bilder och videos? Börjar du bli trött på att minnet på mobilen tar slut, massa irrelevant content och störande reklam när du delar dem på sociala medier? Vi reder ut hur den nya svenska sociala appen Kiliaro fungerar och hur du får tillgång till obegränsat utrymme i mobilen och kan lagra dina minnen i originalformat – utan risk att förlora dem.

Dela dina bästa minnen

Med Kiliaro kan du socialisera och interagera runt digitala minnen direkt från bildgalleriet – och så långt har den alla fördelar som andra sociala appar har. Skillnaden är att de inte försvinner i olika chatflöden, och du bestämmer själv vilka personer ur kontaktlistan du vill dela dina bilder med och får på så sätt ett levande bildgalleri och en samlad plats för alla dina foton, videos och bästa stunder.

Via den världsunika funktionen Live-delning i Kiliaro appen kan du dela dina bilder med personer ur din telefonbok samma sekund som de tas. En extra populär funktion på fester, middagar och semestrar. 

En bildapp med 100% integritet

På senare tid har användarnas integritetsskydd blossat upp på allvar och många av de största sociala apparna analyserar användarnas beteende, för att sedan utnyttja det i markandsföringssyfte. Hela sju av tio är oroliga för hur deras personliga information används av techbolagen. Men med Kiliaro slipper du oroa dig – och får istället en social bildtjänst som värnar om användarnas integritet. Ingen användardata delas med tredje part och appen innehåller inte någon reklam. 

Bilder och videos – i originalformat

Till skillnad från andra sociala appar, där bilder och filmer komprimeras och i värsta fall påverkar bildkvaliteten, ingår här en molntjänst där du kan spara allt i originalformat. Filerna krypteras, lagras och organiseras på ett och samma ställe i appen, i datahallar i Sverige.


Prova Kiliaro kostnadsfritt!

Vill du se till att du inte går miste om några fina minnen? I Kiliaro får du obegränsad lagring av foton och video – just nu helt utan kostnad. Ladda ner appen idag via App Store eller Google Play och börja dela dina bästa stunder. 

Ladda ner via App Store » 

Ladda ner via Google Play »


Välj själv vilka du vill dela dina bilder och videos med

 

  • 100% integritet
  • Obegränsat utrymme
  • Allt sparas i originalformat
  • Datahallar i Sverige