Dela dina bästa stunder
PUBLICERAD 1/12/2021

Dela dina bästa stunder

Inspiration Är du en av dem som främst använder mobilen när du tar bilder och videos? Börjar du bli trött på att minnet på mobilen tar slut, massa irrelevant content och störande reklam när du delar dem på sociala medier? Vi reder ut hur den nya svenska sociala appen Kiliaro fungerar och hur du får tillgång till obegränsat utrymme i mobilen och kan lagra dina minnen i originalformat – utan risk att förlora dem.

Dela dina bästa minnen

Med Kiliaro kan du socialisera och interagera runt digitala minnen direkt från bildgalleriet – och så långt har den alla fördelar som andra sociala appar har. Skillnaden är att de inte försvinner i olika chatflöden, och du bestämmer själv vilka personer ur kontaktlistan du vill dela dina bilder med och får på så sätt ett levande bildgalleri och en samlad plats för alla dina foton, videos och bästa stunder.

Via den världsunika funktionen Live-delning i Kiliaro appen kan du dela dina bilder med personer ur din telefonbok samma sekund som de tas. En extra populär funktion på fester, middagar och semestrar. 

En bildapp med 100% integritet

På senare tid har användarnas integritetsskydd blossat upp på allvar och många av de största sociala apparna analyserar användarnas beteende, för att sedan utnyttja det i markandsföringssyfte. Hela sju av tio är oroliga för hur deras personliga information används av techbolagen. Men med Kiliaro slipper du oroa dig – och får istället en social bildtjänst som värnar om användarnas integritet. Ingen användardata delas med tredje part och appen innehåller inte någon reklam. 

Bilder och videos – i originalformat

Till skillnad från andra sociala appar, där bilder och filmer komprimeras och i värsta fall påverkar bildkvaliteten, ingår här en molntjänst där du kan spara allt i originalformat. Filerna krypteras, lagras och organiseras på ett och samma ställe i appen, i datahallar i Sverige.


Prova Kiliaro kostnadsfritt!

Vill du se till att du inte går miste om några fina minnen? I Kiliaro får du obegränsad lagring av foton och video – just nu helt utan kostnad. Ladda ner appen idag via App Store eller Google Play och börja dela dina bästa stunder. 

Ladda ner via App Store » 

Ladda ner via Google Play »


Välj själv vilka du vill dela dina bilder och videos med

 

  • 100% integritet
  • Obegränsat utrymme
  • Allt sparas i originalformat
  • Datahallar i Sverige
     

Mer om Inspiration
Så gick jag ner 15 kilo och byggde muskler samtidigt
Så gick jag ner 15 kilo och byggde muskler samtidigt
Inspiration

Är du man över 40 vill tappa vikt samtidigt som du ökar i styrka? Utan att tvingas ge upp allt som är gott och dessutom kunna ta ett par öl …

Kyckling med quinoasallad och avokado – kanonkäk efter gymmet!
Kyckling med quinoasallad och avokado – kanonkäk efter gymmet!
Inspiration

Du har redan insett att det är dags att börja styrketräna nu när du glidit in i medelåldern. Och det är ju steg 1. Men för att få optimal utväxling …

Våra Hems styrkeprogram för nybörjande män i medelåldern!
Våra Hems styrkeprogram för nybörjande män i medelåldern!
Inspiration

Så. Det har blivit dags för dig att börja lyfta skrot. Det är ju därför du läser det här. Redaktionen har tagit fram ett program som är perfekt för dig …