Bidra till ett bättre klimat, en påse i taget!
PUBLICERAD 22/3/2023

Bidra till ett bättre klimat, en påse i taget!

Inspiration Baggy.se underlättar för dig att vara klimatsmart. Därför har de tagit fram avfallspåsar av förnybara råvaror. Så att du kan göra en insats för klimatet varje gång du slänger dina hushållssopor. Välj en fossilfri framtid och starta din prenumeration på slitstarka och miljövänliga soppåsar idag.

Det blir allt viktigare att öka miljömedvetenheten och minska vår påverkan på natur och miljö. Ett enkelt sätt att förbättra miljön är att prenumerera på plastfria soppåsar, som inte bara du utan hela världen tjänar på.

Hur kan jag bidra till en fossilfri framtid?

Traditionella plastpåsar bidrar till ökade koldioxidutsläpp på ett flertal olika sätt. Plast framställs av olja som är en fossil råvara. Därefter behöver påsarna transporteras över halva jorden och slutligen går den mesta plast vi använder till förbränning varvid växthusgaser frigörs och hamnar i atmosfären. För att minska växthusgasutsläppen behövs alternativ till plast, och vi behöver alla hjälpas åt att förändra våra konsumtionsvanor.

Varför ska jag välja påsar från Baggy.se?

Baggy.se soppåsar innehåller 0 % traditionell plast* men håller för väta och är lika slitstarka och tåliga som vanliga plastpåsar. Avfallspåsarna tillverkas av majs och andra förnybara råvaror som kommer från naturresurser som växter, vegetabilisk olja, biomassa etc.

Dessa naturresurser är närproducerade och levereras dessutom direkt hem till dig för att slippa onödiga transporter och mellanhänder. På så sätt blir det enkelt för alla att kunna vara med och bidra till en fossilfri framtid.

Många fördelar med påsar från Baggy.se

  • Innehåller 0 % plast
  • Är slitstarka och håller för väta
  • Tillverkas av förnybara råvaror
  • Är närproducerade för att slippa onödiga transporter
  • Finns i 4 olika abonnemang
  • Fria leveranser

Enkelt att beställa fossilfria soppåsar

Baggy.se har 4 olika abonnemang att välja bland beroende på hur många ni är i hushållet. Varje förpackning innehåller slitstarka soppåsar och rymmer 30 liter. Soppåsarna passar de vanligaste sopkärlen som idag används i svenska hushåll. Du har ingen bindningstid och kan när som helst ändra ditt abonnemang.

Tillsammans kan vi skapa förutsättningar för en hållbar framtid. Små enskilda insatser gör en stor skillnad för klimatet. Ska Sverige lyckas med de miljömål som är satta till 2025, behöver vi ändra vårt sätt att konsumera. Genom att prenumerera på soppåsar från Baggy.se bidrar du till ett bättre klimat, en påse i taget.
 

*LDPE, HDPE